måndag 15 september 2008

Succéartad start för Project Lunch

Idag genomfördes Project Lunch skarpt för första gången.Gruppen om fem personer samlades enligt stadgarna exakt 12.00 utanför kontoret. Dagens slumpsiffra var 7 och Pour Bon stod som nummer sju på listan.

12.01 var sällskapet framme. GI-buffé inmundigades och stämningen var glad med undantag från ett obetydligt inslag av nybörjargnäll som deltagare RW stod för. R:s missnöje vände dock ganska snabbt och snart delades komplimanger för gott initiativ ut av den samme, något som uppskattades. R vidhöll dock sin åsikt om att 12.00 är i senaste laget och efter noggrann överläggning har Project Lunch beslutat att tidigarelägga samlingstiden med 10 minuter. Ny samlingstid är alltså 11.50 och det börjar gälla från och med tisdag 16/9.

Iakttagelser:
Det var många mammor med barnvagn på Pour Bon vilket medförde viss stress och irritation i gruppen. Vi tror dock att den nya samlingstiden kommer avhjälpa problemet eftersom bättre platser lättare kommer att kunna annekteras.

Summering:
När samtliga hade ätit upp sin mat var klockan 12.26, något som förbluffade samtliga i sällskapet. De 34 minuter till hopp och lek spenderades på en promenad till Nordiska Kompaniet. Där genomförde R ett sedan länge planerat och noga genomtänkt köp av ett stycke Barbour-jacka för endast 4000 kr. Därefter avnjöts var sin espresso på Bar Centro och lunchen avslutades med snusinköp på Gule Knut. Hela sällskapet tillbaka på kontoret 12.50 där kollegor satt med sin lessna hämtlunch.

Om 45 minuter floating motsvarar 3 timmars sömn så motsvarar en helt vanlig Project Lunch uppskattningsvis samma energiåterhämtning som en ledig dag.

Inga kommentarer: